Icon
France
France
France
  • جاذبه های گردشگری و مکان های دیدنی فرانسه جاهای دیدنی فرانسه مراکز تفریحی و گردشگری فرانسه هتل های فرانسه راهنمای سفر به فرانسه نقشه گردشگری فرانسه
مـــــــــنو
غذای تارت تاتن فرانسوی (Tarte tatin) غذایی مناسب برای افراد خلاق می باشد زیرا خود غذا خلاقانه و خوشمزه است پس با کانال France همراه باشید.

گفته می­‌شود این تارت سیب فرانسوی به واسطه اشتباهی در سال ۱۸۹۸ توسط استفانی تارتن (Stephanie Tartin) تهیه شده است. او در حالی که با عجله سعی می­‌کرد یک پای سیب سنتی آماده کند، به طور تصادفی سیب را برای مدت طولانی در شکر و کره گذاشت و بعد از آن میوه و شیرینی را در فر قرار داد. او به طور فرضی تارت وارونه را برای مهمانان خود در هتل Tatin سرو کرد و این تارت به غذای مخصوص هتل تبدیل شد؛ اگر چه منشاء تارت مورد مناقشه است، نتیجه خوشمزه آن مورد بحث نیست.

امیدوارم که از این غذا لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #تارت_تاتن #سیب #غذای_فرانسوی #غذای_تارت تاتن
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذای راتاتوی فرانسوی (Ratatouille) غذایی مناسب برای کسانی که اهل غذا های گیاهی هستند می باشد پس با کانال France همراه باشید.

راتاتوی از دیگر غذاهای فرانسوی شناخته شده در سطح جهان به حساب می‌آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است. راتاتوی یک خوراک سبزیجات پخته است که می­تواند به عنوان غذای فرعی، یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذا های دیگری مانند کرپ­ ها و املت سرو شود. به طور کلی، ابتدا سبزیجات در یک ظرف کم عمق در حرارت بالا با مقدار کمی چربی پخته می‌شوند، سپس در ظرفی در فر پخته می­شود. مواد تشکیل ­دهنده آن شامل گوجه فرنگی، سیر، پیاز، کدو سبز، بادمجان، هویج، فلفل، ریحان، آویشن و دیگر گیاهان سبز است اما سرآشپزان فرانسوی همیشه در مورد روش صحیح طبخ راتاتویی هم عقیده نیستند. غذای مشابه راتاتوی در باسک فرانسه (piperade) است که معمولاً ژامبون و گاهی اوقات تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات خورشتی اضافه می­کنند.

امیدوارم از این غذا لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #راتاتوی #سبزیجات #غذای_فرانسوی #غذای_راتاتوی
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
سالاد نیکوآز فرانسوی (Salade niçoise) سالادی پر طرفدار در فرانسه می باشد پس برای چشیدن آن فرصت رو از دست ندهید.

سالاد نیکوآز یک سالاد فرانسوی معمولی از منطقه (Provence) است که می­‌تواند به عنوان یک وعده‌ی غذای فرعی یا اصلی سرو شود. این سالاد معمولاً غنی از کاهو ، گوجه فرنگی تازه ، تخم مرغ آب پز، تن ماهی، لوبیا سبز، زیتون و ماهی کولی است، البته باید در نظر داشت که دستورات مختلفی از این سالاد وجود دارد.

امیدوارم از این سالاد لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #سالاد #نیکوآز #غذای_فرانسوی #سالاد_فرانسوی #سالاد_نیکوآز
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
خوراک اردک فرانسوی (Confit de canard) یکی از بهترین و سطح بالاترین غذا در بین غذا های فرانسوی می باشد پس برای تجربه آن عجله کنید و با کانال France همراه باشید.

«کونفی دو کانار» یک غذای فرانسوی خوشمزه از اردک است (اگرچه از گوشت غاز و خوک نیز می­ تواند استفاده کرد) و به عنوان یکی از بهترین غذا های فرانسوی در نظر گفته می­شود. گوشت به صورت ویژه با استفاده از یک فرآیند پخت آهسته (که صدها سال است قدمت دارد) آماده می­شود. در این فرآیند گوشت اردک تا ۳۶ ساعت در نمک، سیر و آویشن خوابانده می­ شود و سپس به صورت آهسته در روغن خود آن و در دمای پایین پخته می­شود. سیب زمینی برشته شده کانفیت و سیر معمولاً در کنار این غذا سرو می‌شود. امروزه این غذای فرانسوی در سراسر فرانسه طبخ می‌شود اما به صورت تخصصی باید در منطقه (Gascony) این غذا را میل کنید.

امیدوارم از این مطالب لذت برده باشید.

#غذا #فرانسه #خوراک_اردک #گوشت #غذای_فرانسوی #خوراک_اردک
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذای فلامیش (Flamiche) غذایی برای همه سلیقه ها می باشد زیرا با روش های مختلفی درست می شود و طعم های مختلفی دارد پس با کانال France همراه باشید.

فلامیش در زبان فلاندر‌ ها (زبان هلندی شمال فرانسه) به معنی «کیک» است و منشأ آن به شمال فرانسه در نزدیکی مرز با بلژیک بر می‌گردد. این غذا دارای پوسته‌ ی شیرینی پفی با مغز پنیر و سبزیجات است. محتوای سنتی فرانسوی آن تره فرنگی و خامه است. معمولاً فلامیش ظاهری شبیه به پیتزا دارد اما طرز تهیه آن در جنوب فرانسه متفاوت است و پوسته‌ای نازک دارد که با ماهی کولی، پیاز و زیتون طبخ می‌شود.

امیدوارم از این غذا نهایت لذت را ببرید.

#غذا #فرانسه #فلامیش #کیک #غذای_فرانسوی #غذای_فلامیش
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
دسر سوفله شکلات فرانسوی (Chocolate souffle) یک دسر شیرین برای علاقه مندان می باشد پس برای اطلاعات بیشتر درباره این دسر، با کانال France همراه باشید.

کلمه سوفله (souffle) از کلمه فرانسوی «breath» یا «puff» مشتق می­شود و منشاء آن به اوایل قرن هفدهم فرانسه باز می‌گردد. به احتمال زیاد سوفله شکلات را در منو های دسر سراسر جهان دیده ­اید، این دسر در فرانسه به صورت طعم ­دار و یا شیرین خورده می­شود. پوسته شکلات ترد با مرکز شکلات خامه­ ای و شیر، این دسر را به طرز حیرت‌انگیزی شیرین و دلچسب می­کند.

امیدوارم از این دسر لذت ببرید.

#غذا #دسر #فرانسه #سوفله_شکلات #غذای_فرانسوی #دسر_فرانسوی #دسر_سوفله_شکلات
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذای بوف بورگینیون فرانسوی (Boeuf bourguignon) غذایی سنتی و مناسب برای تمام افراد می باشد و در سطح جهان شناخته شده است. با کانال France همراه باشید.

بوف بورگینیون غذای سنتی فرانسوی به حساب می‌رود و در سطح بین ­المللی شناخته شده است. منشاء آن همان منطقه­ ای است که «کوک‌ او‌ ون» از آنجا می آید. این غذا، خوراکی تهیه شده از گوشت گاو پخته، آبگوشت گوشت گاو چاشنی­دار شده با سیر، پیازهای مرواریدی، سبزی­ های تازه و قارچ است. این دستور فقط یکی از نمونه‌ های نحوه‌ ی تهیه این خوراک سنتی و روستایی است. زمان آماده ­سازی سنتی بوف بورگونیون دو روز است تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعم­ تر شود. این غذا در جشن ماه آگوست در Burgundy سرو می‌شود.

این غذا پیشنهاد ما برای شما می باشد. امیدوارم لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #بوف_بورگینیون #غذای_فرانسوی #غذای_بوف_بورگینیون
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذای کسوله فرانسوی (Cassoulet) غذایی ساده و مشهور در فرانسه می باشد. اگر می خواهید از این غذا بیشتر بدانید، با کانال France همراه باشید.

کسوله غذای آسانی از لوبیا است که به آرامی با گوشت خوک یا اردک پخته شده است، البته اگر این گوشت‌ ها در دسترس‌ تان نبود می‌توانید از سوسیس، گوشت غاز، گوشت گوسفند یا هر گوشت دیگری استفاده کنید. این غذا از روستایی در جنوب فرانسه سرچشمه می­گیرد و در تولوز (toulouse)، کارکاسون (Carcassonne) و کستل‌ نوداری (Castelnaudary) بسیار محبوب است. نام کسوله از دیگچه­ ای (cassole) می ­آید که این غذا به طور سنتی در آن پخته می­شود و شکل آن شبیه به یک مخروط معکوس است. این وعده غذایی غنی و کامل در ماه ­های سردتر دلچسب است.

امیدوارم از این غذا در فرانسه، لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #کسوله #گوشت #غذای_فرانسوی #غذای_کسوله
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذای کوک او ون فرانسوی (Coq au vin) یک غذای فرانسوی می باشد که طرفداران زیادی در فرانسه دارد. برای فهمیدن علت شهرت این غذا، همرا کانال France باشید.

این غذای ناب فرانسوی توسط «جولیا چایلد» (Julia Child) از طریق نمایش تلویزیونی و کتابش معروف شد و به عنوان یکی از غذا های مخصوص او مطرح است. این غذا از مرغ پخته شده (برشته شده) با نوشیدنی، قارچ، گوشت خوکِ نمک‌ زده یا بیکن (lardon)، پیاز، سیر و گاهی اوقات Brandy تهیه می­شود.برای تهیه «کوک او ون» معمولاً از مرغ یا خروس استفاده می‌کنند اما اگر بخواهید می‌توانید از پرندگان سخت‌ تر نیز استفاده کنید به شرطی که با شعله بسیار ملایم‌ تر آشپزی کنید. به علت تنوع منطقه‌ ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی آماده و سرو می‌شود.

امیدوارم از این غذا در فرانسه، لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #پرندگان #کوک_او_ون #غذای_فرانسوی
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
سوپ پیاز فرانسوی (Soupe à l'oignon) غذایی تاریخی و با قدمت در فرانسه می باشد؛ که بسیار لذیذ و خوشمزه است.

سوپ پیاز یک غذای سنتی فرانسوی به شمار می‌رود که معمولاً با ورقه ­های نازک نان برشته شده و پنیر آب شده روی آن سرو می­شود. منشأ این سوپ به رومیان باز می‌ گردد که در آن زمان غذای فقیرانه‌ ای به حساب می‌ آمده است اگر چه نسخه فعلی آن از قرن ۱۸ قدمت دارد. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و مایه گوشت گاو تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ ی قابل توجه آن به دلیل کاراملیزه شدن پیاز است. گاهی اوقات در پایان فرآیند پخت، ‌‌Brandy (نوعی نوشیدنی) به آهستگی به آن اضافه می‌شود. به طور معمول در سوپ پیاز از مایع مایه گوشت استفاده می‌شود و بعضی برای غلیظ کردن آن از تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می‌کنند.

اگر قصد سفر به فرانسه را دارید، حتماً به این غذا توجه کرده و از آن لذت ببرید.

#غذا #فرانسه #سوپ_پیاز #غذای_فرانسوی
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
قطعاَ فرانسه مکانی مناسب از هر جهت برای سفر، بازدید، تحقیق و خوردن است. خیلی از ما بدون آگاهی در مورد غذا های فرانسه به این کشور سفر می کنیم دریغ از اینکه غذا های فرانسوی در سطح جهان، شهرت بسیاری دارد. برای فهمیدن علت این شهرت با کانال France همراه باشید.

علت اصلی شهرت غذا های فرانسوی در سطح جهان، ظرافت، عطر و طعم فوق العاده آن است. غذاهای سنتی این کشور به ترکیبات ساده‌­ای متکی هستند که طعم ­دهنده‌­ های طبیعی و غنی فرانسوی به آن افزوده می‌شود؛ ترکیب این ترکیبات ساده و طعم دهنده‌ ها کار آسانی نیست اما سرآشپزان فرانسوی که به تبحر در پخت و پز در سراسر جهان زبا‌نزد هستند این کار را به راحتی انجام می‌دهند. غذا در فرانسه بخش جدایی‌ ناپذیر فرهنگ این کشور‌ را تشکیل می‌دهد و در سال 2010 در فهرست میراث جهانی فرهنگی معنوی یونسکو اضافه شد.

فرانسه در دنیا با پنیر‌ها و نوشیدنی‌ هایش مشهور است و برای درک بهتر غذا‌های فرانسوی اول باید آن‌ ها را امتحان کنید. نوشیدنی و غذا حتی در مهمانی‌ ­های شام غیر‌رسمی نیز جدی تلقی می­‌شود. در بسیاری از رستوران­ های فرانسوی می‌­توانید بشقاب بزرگی از پنیر نرم، نیمه خشک، فشرده و آبی را سفارش دهید که معمولاً پس از غذای اصلی و قبل از دسر سرو می­‌شود. پیدا کردن غذای عالی فرانسوی مناسب سلیقه شما ، کار دشواری نیست. بسیاری از دستورالعمل ­های فرانسوی به طور شگفت‌­ انگیزی ساده هستند به اندازه‌ای که شما می‌توانید آن‌ها را در خانه هم درست کنید اما ما پیشنهاد می‌ کنیم لذت خوردن این تنقلات را در خود فرانسه تجربه کنید.

امیدوارم که از این سفر لذت ببرید.


#فرانسه #غذا #غذای_فرانسوی
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
غذاهای فرانسوی از مشهورترین و متنوع ترین انواع غذا در جهان است، به طوری که می توان گفت که تنوع غذاهای فرانسه بیش از هر کشور دیگر است، فقط غذاهای چینی از نظر تنوع قابل رقابت با غذاهای فرانسوی است. تنوع غذاهای فرانسوی را به دلیل تنوع آب و هوایی، جغرافیایی و فرهنگ مردم آن در قسمت های مختلف کشور و در ارتباط با دیگر فرهنگ ها در اقصی نقاط جهان می دانند.

استیک فریت یا بیفنک فریت به معنی استیک و سیب‌زمینی سرخ‌کرده، غذایی بسیار معروف در کل اروپا می‌باشد. این غذا، غذای ملی بلژیک و فرانسه می‌باشند و هر دو کشور ادعای ابداع آن را می‌کنند.
در قدیم، از گوشت کفل برای پخت استیک فریت استفاده می‌شد. امروزه بیشتر، اینریتکوت یا فیله اسکاچ (در استرالیا)، قسمتی از گوشت دنده، را به همراه اندکی سس هلندیز یا سس برنیز روی ماهیتابه اندکی سرخ می‌کنند (به صورت خونی) و با سیب‌زمینی سرخ‌ شده سرو می‌کنند.

جگر چرب غذایی تجملی و گران‌قیمت است که کشور فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آن است و جزو خوراک‌های فرانسوی به‌ شمار می‌آید . جگر چرب را می‌توان به عنوان چاشنی یا مزه یا به صورت یک وعده مستقل همراه با مخلفات صرف کرد.

فاریناتا نوعی نان محلی ایتالیایی ترد و نازک شبیه پیتزاست که در ناحیۀ لیگوریا در شمال‌ غربی آن کشور تهیه می‌شود. این نان که خمیرش از ترکیب آرد نخود، آب و روغن زیتون درست شده و بر روی تنور روباز پخته می‌شود به نان سوکا (به فرانسوی: Socca)‏ که در نیس فرانسه تهیه می‌شود شباهت داشته و انواع مختلفی از آن در بسیاری از دیگر کشورهای حاشیۀ دریای مدیترانه تهیه و مصرف می‌شود.

اِسکارگو نام خوراکی است در آشپزی فرانسوی.
اسکارگو در حقیقت نام حلزون است به زبان فرانسوی و توسط انگلیسی‌ زبانان برای اشاره به خوراک حلزون به کار می‌رود. حلزون خوراکی هرچه درشت‌تر باشد مرغوب‌تر است

کرپ قارچ و اسفناج که ترکیبی از اسفناج و قارچ، سیر، جعفری، آویشن است که درون کرپ می پیچند و با پنیر موزارلا روی آن را می پوشانند و درون فر قرار می دهند.

سوفله نوعی کیک سبک است که با تخم مرغ درست می شود. سوفله می تواند غذای اصلی خوشمزه یا دسر شیرینی باشد. انواع و اقسام سوفله وجود دارد، ولی چیزی که در همه آنها مشترک است، دو جزء اصلی آن است: پایه درست شده از کرم طعم دار و مرینگ نرمی از سفیده زده شده تخم مرغ. پایه سوفله به آن طعم می دهد و مرینگ به آن بافت می دهد.

سوپ پیاز فرانسوی که یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست مخلوطی از آب مرغ، پیاز خلال شده، روغن مایع، سس سفید، سس سویا و ادویه و آبلیمو و پنیر پیتزا می باشد.

تارت‌ فرانسوی دسته‌ای ازپای های شیرین با خمیرهای زیرین ویژه شیرینی‌جات و یا غذاها به شمار می‌آیند. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد این تارت مقداری ترش می باشد.

راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات پخته می‌شود ریشه این غذا به نیس باز می‌گردد.

گراتین دوفینوس یک غذای سنتی بر پایه سیب‌زمینی و کرم فرش از منطقۀ تاریخی دوفین واقع در جنوب شرقی فرانسه می‌ باشد.

گراتین دوفینوس از لایه‌های نازک سیب‌ زمینی خام و خامه تشکیل شده و داخل ظرفی آغشته به کره و سیر می‌پزد. برای هر یک کیلوگرم سیب‌زمینی، حدود ۶۰۰ میلی‌گرم خامه، ۲۵ گرم کره و یک حبه سیر احتیاج است. این ترکیب باید برای بیش یک ساعت در اجاقی با دمای ۱۵۰ درجۀ سانتی‌گراد بماند و در ۱۰ دقیقۀ آخر حرارت افزایش یابد.

#غذا #فرانسه #پاریس
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

صنایع دستی فرانسه

کاخ ورسای در فرانسه

طاق پیروزی در فرانسه

خیابان شانزلیزه در پاریس

برج ایفل در فرانسه

پاریس پایتخت فرانسه

راهنمای سفر به فرانسه

جشن شاهان در فرانسه

شهر های مهم فرانسه بر پایه جمعیت

اقتصاد کشور فرانسه

قانون اساسی کشور فرانسه بخش سوم

قانون اساسی کشور فرانسه بخش دوم

قانون اساسی کشور فرانسه بخش اول

نام حاکمان کشور فرانسه بخش آخر

نام حاکمان کشور فرانسه بخش سوم

نام حاکمان کشور فرانسه بخش دوم

نام حاکمان کشور فرانسه بخش اول

همسایه های کشور فرانسه

پیش شماره تلفنی کشور فرانسه

نام های قدیم کشور فرانسه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,125,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,450,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
720,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,995,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
2,390,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,405,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon