Icon
Tourism
Tourism
Tourism لوگو
مـــــــــنو
سوشی، غذای خوش مزه‌ای که این روزها متاسفانه بیشتر رستوران‌های جهان مدل تقلبی آن را برای مشتریان سرو می‌کنند.
مسلما هیچ‌کس دوست ندارد که به رستوران برود و با وجود هزینه زیاد، سوشی تقلبی بخورد. بنا به گفته سرآشپزان استادان سوشی، راه‌های زیادی برای تقلب در سوشی وجود دارد. این بدان معنا است که به احتمال زیاد سوشی‌های زیادی تقلبی است. در ادامه این مطلب از زبان سر آشپز معروف Wil Fulton نکات مهمی را درباره سوشی‌های تقلبی خواهید خواند:

در یک مطالعه اخیرا نشان داده شده است ۳۹ درصد از رستوران‌های واقع در نیویورک سوشی جعلی به مردم ارائه می‌دهند، با این حساب رستوران‌های پراکنده شده در سراسر جهان آمار تقلب در مورد سوشی را افزایش می‌دهند. اعتراف می‌کنم که این آمار خیره کننده است، باید توجه داشته باشید که این آمار تنها مربوط به رستوران‌ها با کیفیت پایین‌تر نمی‌شود. حتی در مواردی که در یک رستوران سطح بالا در حال خوردن سوشی هستید ممکن است سوشی شما تقلبی باشد. زیرا در این رستوران‌ها از ماهی‌های ارزان قیمت به جای ماهی‌های با کیفیت استفاده کرده و با دادن پول زیاد محصولی ارزان قیمت مصرف می‌کنید.
به گفته‌ی رستوران‌داران، معمولا قیمت بالای سوشی استفاده از مواد غذایی با کیفیت مخصوصا ماهی گران قیمت با کیفیت بالای آن است، آن‌ها ادعا می‌کنند خدمات ماهی با کیفیت مخصوصا نگهداری و برش آن گران است. این در صورتی است که استفاده از ماهی ارزان قیمت برای سود بیشتر کاری است که اغلب آنها انجام می‌دهند، فرض کنید یک ساعت رولکس تقلبی می‌خرید این ساعت تنها چند هفته کار می‌کند و بعد از آن باید این ساعت را دور اندازید، تقلبی که به خاطر ماهی در سوشی انجام می‌شود به مراتب بدتر از چنین تقلبی است زیرا ممکن است برای شما عواقبی نظیر آسیب دیدگی دستگاه گوارش را به همراه داشته باشد. هنگام جایگزینی مواد غذایی جعلی به جای مواد غذایی واقعی، خواص غذای مورد نظر کاملا عوض می‌شود

یکی از خطرناک‌ترین تقلب‌های موجود سوشی که بارها و بارها در صنایع غذایی دریای به آن اشاره شده است استفاده از ماهی تن سفید در سوشی است، این ماهی چرب گوشت بوده و در صورت استفاده در سوشی چون به‌صورت خام مصرف می‌شود منجر به ایجاد اسهال می‌شود، استفاده از این ماهی برای تهیه سوشی در آمریکا در اوایل ۱۹۹۰ ممنوع اعلام شد و به‌طور کامل در سال ۱۹۹۸ برای همیشه از فهرست ترکیبات مواد غذایی سوشی حذف شد.
هرچند که در سراسر دنیا ممکن است همچنان از ماهی تن در سوشی استفاده شود، و بر خی از مردم این ماهی را یک ماهی لوکس تلقی کنند و با مصرف آن دچار مشکل نشوند اما برخلاف تصور مردم از ماهی تن برای تهیه سوشی استفاده نمی‌شود، این ماهی چرب گوشت برای کودکان و زنان باردار مناسب نیست، اما از ماهی‌های مانند سرخو و یا نوعی ماهی پهن و یا تیلاپیا (که مسلما عوارض کمتری دارند) در تهیه سوشی استفاده می‌شود.

اگر شما از طرفداران سوشی هستید برای حفاظت از خود باید نسبت به مکانی که سوشی ارائه می‌دهد اطلاعات کافی و جامع داشته باشید، کنترل مواد غذایی نحوه پخت و پز و نگهداری ماهی‌ها همه در سلامت شما موثر است.

هنگامی که سوشی در نیویورک در حال معرفی خود و پیدا کردن طرفدارانی برای خود و در حال رشد بود، تنها می‌توانستید این غذای خوشمزه را در رستوران‌های درجه یک و سالم با کیفیت عالی پیدا کنید، و برای تهیه این غذا باید به رستوران‌های سطح بالای ژاپنی می‌رفتید، ولی امروزه این غذا را می‌توانید تقریباً همه جا حتی سوپر مارکت تهیه کنید لذا از کیفت آن کاسته شده است و برخی مواد غذای آن تقلبی است، شما برای تهیه سوشی با کیفیت بهتر است به رستوران‌های سطح بالا بروید.
هرچند که مصرف سوشی امروزه قابل ‌دسترس‌تر شده، اما از خوردن سوشی بیش از سه بار در هفته به‌عنوان ناهار پرهیز کنید، این غذا را بهتر است به مقدار کم و در فاصله زمانی مصرف کنید. ولی برای افرادی که حوصله تحقیق درباره کیفیت سوشی ندارند‌، رستوران‌های معمولی و حتی سوپر مارکت‌ها می‌تواند گزینه‌ای مناسبی برای تهیه سوشی باشد.

من رول مارماهی که هم یک ماهی ارزان است و هم امکان جعل کردن آن وجود ندارد سفارش می‌دهم همچنین سفارش ساشمی نیز به نظر من امن‌تر است، زیرا می‌توان محتویات آن را دید و احتمال تقلبی بودن و استفاده از ماهی تن در آن کم است، زیرا یک غذای ارزان است لذا دیگر جای برای جایگزینی مواد غذایی دیگر باقی نمی‌ماند.

سوشی یا غذای فست فود
تا به حال بسیار این جمله را شنیده‌ام که مردم می‌گویند من عاشق سوشی هستم، ولی در نهایت مشغول خوردن غذای فست فود مک‌دونالد می‌شوند، این افراد معمولا عاشق همبرگرهای مک‌دونالد هستند هرچند که می‌دانند خوردن محصولات مک‌دونالد برای آنها ضرر دارد، اما همچنان در خوردن آن افراط می‌کنند.

طی یک تحقیق از ۱۰ نفری که در ماه دو بار سوشی می‌خوردند انجام دادم، مشخص شد هیچ‌کس به بیماری ناشی از مصرف سوشی مبتلا نمی‌شود، مگر سه نفر آنها به دلیل مصرف سوشی نامتعارف دچار مشکلاتی جزئی شده‌اند، بنابراین این شما هستید که انتخاب می‌کنید برای ناهار یک ناهار نسبتا گران مانند سوشی میل کنید و یا یک غذای فوری که برای شما کاملا مضر است.

نکته‌ای که باید بدانید این است که سوشی سفارش شما رول ماهی تن نباشد، و در کنار آن مواد غذایی و نوشیدنی مناسب سرو کنند تا سرتان کلاه نرود!

نظر شما خوانندگان درباره خوردن غذاهای تقلبی در رستوران چیست؟ آیا تا بحال با چنین موردی مواجه شده‌اید؟ لطفا نظرات خود را با ما و دوستانتان در میان بگذارید.
تاریخ ثبت :1395/05/17 تاریخ اصلاح:1395/12/17 بازدید:410 می پسندم 0

مطالب مرتبط

استانبول یک مقصد گردشگری خوشمزه برای غذا دوستان

درباره هتل زیردریایی پوزیدون در فیجی

شنا در زیر کوه با چشم انداز آسمان

توصیه برای آنان که ترس از پرواز دارند

نکاتی مهم برای مریض نشدن در سفر

چرا 27 سپتامبر روز جهانی گردشگری است؟

در فرودگاه با این مطلب حوصله تان سر نمی رود

بیایید با هم به شیراز آفریقا سفر کنیم...!

غذاهای خوشمزه پرتغالی رو از دست ندین

نکاتی که در سفر به استانبول باید بدانید

چگونه ارزان سفر کنیم؟

برف کوری در زمستان و روش رفع این مشکل

راهنمای آشپزی در مسافرت

تالاب پریشان رفته ای؟

قبرستان ارامنه مشهد

کالپوش جلوه ای از بهشت

روستایی بدون خیابان

چشمه قلقلک مکانی مناسب برای سفر

هتلی در دبی با جنگل استوایی

غذاهای محلی اصفهان

تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,125,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,450,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
720,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,995,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
2,390,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,405,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon