محبوب کن - فیس نما
تاپ تراول
ویزای توریستی فرانسه
France Visa

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی ضروری است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات – به منظور مصاحبه- از طریق سایت اینترنتی انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی مورد نظر را آماده کند و به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.
مدارک مورد نیاز مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید ( یک اصل و یک فتوکپی از هر کدام) و تحویل بخش روادید بدهید (اصل مدرک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی در پرونده‌ی مربوطه در سفارت می‌ماند)، شامل موارد زیر است :

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

3: دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ۳۲ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

4: دعوت‌نامه : خانواده یا دوست مقیم فرانسه‌ی شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).

5: برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی.

6: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در فرانسه تعیین می‌گردد.
برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

7: برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

8: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

9: برای افرادی که فرزند و یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد : باید دو تا فرم مربوطه را از بخش روادید سفارت یا از روی سایت دریافت نمایند.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.

بعد از موافقت با صدور روادید مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند :
بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به فرانسه، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک فرانسه به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

هواپیمایی هما هواپیمایی کاسپین هواپیمایی آسمان هواپیمایی ماهان هواپیمایی تابان درگاه اینترنتی بانکهای عضو شتاب

تجزیه و تحلیل، طراحی و اجرا توسط آوید سیستم
تمامی حقوق چاپ، نشر و تقلید از محتویات و منابع سایت و سیستم، برای تاپ تراول محفوظ می باشد
© 2012