Icon
visa
visa
visa لوگو
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
معمولاً برای افرادی که جهت کار در برزیل به خاک برزیل آمده اند به خصوص کارمندان خارجی ابتدا اجازه کار موقت به مدت ۲ سال صادر خواهد شد که برای تمدید ویزای موقت کار دو ساله شما می توانید قبل از ۳۰ روز مانده به انقضای اجازه ی کاراقدام نمایید بعد از این دوره ۴ ساله شرکت شما می تواند برای اخذ ویزای کار دائم اقدام نمایندویزای کار در برزیل تنها برای افرادی ساده می‌شود که کارفرمایان آنها شرکتی را در برزیل ثبت کرده باشند.
#ویزای_کار #ویزای_کار_برزیل #ویزای_موقت_کار_برزیل #ویزای_برزیل
تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:319 می پسندم 0

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,125,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,450,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
720,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,995,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
2,390,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,405,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon