Icon
visa
visa
visa لوگو
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
دریافت ویزا کره بستگی بسیار زیادی به موجودی حساب بانکی شما دارد پی تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید و هنگام ورود به کره حتما رزرو هتل خود را به همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره رزرو هتل شما را با هتل چک می کنند و امکان دارد در صورت نداشتن رزرو هتل از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.
ویزا صادره کره جنوبی 1 ماه از تاریخ صدور اعتبار دارد و پس از ورود به کره جنوبی 30 روز می توانید با این ویزا در کره جنوبی بمانبد.
اخذ ویزا کره حداقل 20 روز کاری طول می کشد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
تاریخ ثبت :1396/02/03 تاریخ اصلاح:1396/02/03 بازدید:263 می پسندم 0

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,125,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,450,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
720,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,995,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
2,390,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,405,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon