Icon
visa
visa
visa لوگو
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
ویزای توریستی اندونزی اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای اندونزی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید.

ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.
تاریخ ثبت :1395/03/24 تاریخ اصلاح:1395/12/17 بازدید:547 می پسندم 0

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,125,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,450,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
720,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,995,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
2,390,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,405,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon