Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کوبا به شرح زیر است :
1- اصل پاسپورت .
2-2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
3-گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده به انگلیسی .
4- فرم تمکن مالی با حداقل موجودی 15 میلیون تومان و گردش 3 ماه آخر حساب به انگلیسی .
5-بیمه مسافرتی .
6-چک ضمانت 15 میلیونی .
#ویزای_کوبا #ویزای_توریستی_کوبا #کوبا
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا کوبا ار تاریخ صدور 1 ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.
اخذ ویزا کوبا حداقل 15 روز کاری زمان می برد.
قیمت ویزا 1 ماه توریستی کوبا 280 دلار آمریکا است.
#ویزای_کوبا #ویزای_توریستی_کوبا #کوبا
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
590,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
299,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,455,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,390,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,330,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon