Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارک مورد نیاز ویزای کشور جمهوری چک به شرح زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت چک می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی. پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چک.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در جمهوری چک برای کل مدت اقامت.
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور چک داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در چک نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را با یک شرکت بیمه در چک انجام دهد.
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.
#ویزای_جمهوری_چک #جمهوری_چک
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشورجمهوری چک، یکی از کشورهای عضو قرارداد شنگن است و ویزای توریستی چک، به صورت ویزای توریستی شنگن صادر می‌شود. افراد خارجی که ویزای شنگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت. ویزای توریستی شنگن عموماً برای دو هفته صادر می‌شود و شخص متقاضی اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را در هیچ‌کدام از کشورهای گروه شنگن ندارد.
برای تقاضای ویزای کشورجمهوری چک (ویزای کشورهای شنگن) حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌شود. اولین مرحله برای تقاضای ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا و الصاق عکس به آن است. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب‌سایت سفارت جمهوری چک در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ پر کنید.
فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه تکمیل شود.
به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
آدرس سفارت جمهوری چک در تهران: فرمانیه، بالاتر از دیباجی شمالی، شماره ١٩٩.
تلفن: ٢٢٢٨٨١٤٩ـ٠٢١
٢٢٢٨٨١٥٣ـ٠٢١
#ویزای_جمهوری_چک #جمهوری_چک
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
540,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,690,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,015,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
830,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,250,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,185,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon