Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
در حال حاضر برای اتباع ایرانی ویزا توریستی مصرصادر نمی شود و فقط امکان دریافت ویزا تجاری مصر برای اتباع ایرانی وجود دارد.
مدارک لازم جهت دریافت ویزای تجاری مصر به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
دعوتنامه معتبر از شرکتی در مصر .
برگ ضمانت نامه از طرف شرکت مصری در مورد تمام مسئولیت های مسافر ( بیماری - اقامت و ... )
بلیط رفت و برگشت .
برگه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی.
پس از اعلام درخواست ویزا تجاری به سفارت حداقل 40 روز کاری طول می کشد تا ویزا شما صادر شود.
#ویزای_مصر #ویزای_تجاری_مصر

link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
590,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
299,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,455,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,390,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,330,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon