Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارک لازم جهت دریافت ویزای کره شمالی به شرح زیر است:
1-اصل پاسپورت و کپی
2-اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از آنها
2-3 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفبد
4-دعوتنامه و یا معرفی نامه به انگلیسی
#ویزای_کره_شمالی #کره_شمالی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشور کره شمالی با توجه به سیاست های جدید اقدام به جذب گردشگران خارجی به کشور خود نموده است و با توجه به این سیاست دفاتر گردشگری در تمام نقاط دنیا در حال تاسیس هستند و به گردشگران تمام کشور ها اجازه اقامت 45 روزه در کشور کره شمالی و بازدید از اماکن تاریخی و طبیعی خود را می دهد.
ویزا توریسیتی کره شمالی از تاریخ صدور دارای 1 ماه اعتبار می باشد و پس از ورود اجازه اقامت 45 روزه به شما را می دهد.
#ویزای_کره_شمالی #کره_شمالی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
590,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
299,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,455,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,390,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,330,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon