Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
برای انواع ویزای کار کره جنوبی شرایط گوناگونی مورد نظر سفارت کره جنوبی خواهد بود که در زیرانواع ویزا را بیان خواهیم نمود.
ویزای c_4 :
این نوع ویزا به ویزای اشتغال کوتاه مدت معروف می باشد . این نوع ویزا برای کارهای کوتاه مدت یا موقتی می باشد که مدت زمان نهایی ان تا ۹۰ روز کاری می باشد . معمولا رشته هایی که در زیر شاخه و گرایش های همچون موسیقی ، هنر ، معماری ، صنایع و … می باشد.
ویزای H_1 :
این نوع ویزا برای کار در تعطیلات می باشد . در این نوع ویزا گردشگر و توریست باید یک توافق نامه کاری با کره جنوبی منعقد نماید که طی آن می بایست فقط در راستای تأمین مخارج زندگی خود برای مدتی که در کره جنوبی می باشد به کار نیم نگاهی داشته باشد . برای این نوع ویزا که به کشورهای خاصی اعطا می شود جدول سنی تعیین شده است . برای کشور ژاپن فرد باید در سن ۱۸ الی ۲۵ باشد . برای کشور کانادا گردشگرد باید در سن ۱۸ تا ۳۰ سال باسد . برای کشور استرالیا می بایست در حدود سنی ۱۸ تا ۲۵ سال را داشته باشد . و برای کشور نیوزلند متقاضی باید در سن ۱۸ تا ۳۰ باشد.
ویزای E_1 :
این ویزا برای اساتید و در دوره استادی صادر می گردد . برای دانشجویانی که قصد برگزاری سمینار و همایش در کشور کره جنوبی را دارند و یا برای گذراندن دوره پژوهشی فراتر از سطح کالج های خود در موسسات کره جنوبی را دارند نیز شامل حال این نوع ویزای کار کره جنوبی خواهند شد.
ویزای E_2 :
ویزای مربیگری و آموزش زبان خارجی در کره جنوبی در این نوع ویزای کره جنوبی گنجانده شده است . در این نوع ویزا متقاضی باید در سطح و رتبه ای معتبر برای آموزش رسیده باشد تا این نوع ویزا صادر گردد.
ویزای E_3 :
این نوع ویزا مختص به پژوهش و تخقیق و توسعه می باشد . در این نوع ویزا متقاضی می بایست در رشته علوم تجربی و یا فنون جدید به پژوهش و تحقیق بپردازد.
ویزای E_4 :
این نوع ویزا برای انتقال علوم و فناوری می باشد . برای افرادی که در سطوح بالای علمی ، فنی و تجربی می باشند کشور کره جنوبی به شما این اجازه را می دهد تا برای انتقال علم و فناوری به کشور کره جنوبی ورود نمایید.
ویزای E_5 :
فن و اشتغال نام دیگر و موضوع این نوع ویزا می باشد . برای افرای که در زمینه رشته تحصیل و فنون خود مدرک جهانی مورد اعتبار و معتبر کشور کره جنوبی را اخذ نموده باشد با در دست داشتن آن برای این نوع ویزا اقذام نماید . در رشته های چون حقوق و پزشکی و دندان پزشکی می توان از این راه اقدام نمایند.
ویزای E_6 :
هنر و برگزاری موسیقی و ادبیات ، هنر و مد و فشن در این نوع ویزایی گنجانده شده اند.
ویزای E_7 :
رشته های مشاغل خاص بر اساس لیست مشاغل مورد نیاز کشور کره جنوبی بر اساس این نوع ویزا اقدام برای اخذ روادید می نمایند .
ویزای E_10 :
برای افرادی است که بروی کشتی و در ترانزیت کشور کره جنوبی فعالیت دارند صادر می گردد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
برای انواع ویزای کار کره جنوبی شرایط گوناگونی مورد نظر سفارت کره جنوبی خواهد بود که در زیرانواع ویزا را بیان خواهیم نمود.
ویزای c_4 :
این نوع ویزا به ویزای اشتغال کوتاه مدت معروف می باشد . این نوع ویزا برای کارهای کوتاه مدت یا موقتی می باشد که مدت زمان نهایی ان تا ۹۰ روز کاری می باشد . معمولا رشته هایی که در زیر شاخه و گرایش های همچون موسیقی ، هنر ، معماری ، صنایع و … می باشد.
ویزای H_1 :
این نوع ویزا برای کار در تعطیلات می باشد . در این نوع ویزا گردشگر و توریست باید یک توافق نامه کاری با کره جنوبی منعقد نماید که طی آن می بایست فقط در راستای تأمین مخارج زندگی خود برای مدتی که در کره جنوبی می باشد به کار نیم نگاهی داشته باشد . برای این نوع ویزا که به کشورهای خاصی اعطا می شود جدول سنی تعیین شده است . برای کشور ژاپن فرد باید در سن ۱۸ الی ۲۵ باشد . برای کشور کانادا گردشگرد باید در سن ۱۸ تا ۳۰ سال باسد . برای کشور استرالیا می بایست در حدود سنی ۱۸ تا ۲۵ سال را داشته باشد . و برای کشور نیوزلند متقاضی باید در سن ۱۸ تا ۳۰ باشد.
ویزای E_1 :
این ویزا برای اساتید و در دوره استادی صادر می گردد . برای دانشجویانی که قصد برگزاری سمینار و همایش در کشور کره جنوبی را دارند و یا برای گذراندن دوره پژوهشی فراتر از سطح کالج های خود در موسسات کره جنوبی را دارند نیز شامل حال این نوع ویزای کار کره جنوبی خواهند شد.
ویزای E_2 :
ویزای مربیگری و آموزش زبان خارجی در کره جنوبی در این نوع ویزای کره جنوبی گنجانده شده است . در این نوع ویزا متقاضی باید در سطح و رتبه ای معتبر برای آموزش رسیده باشد تا این نوع ویزا صادر گردد.
ویزای E_3 :
این نوع ویزا مختص به پژوهش و تخقیق و توسعه می باشد . در این نوع ویزا متقاضی می بایست در رشته علوم تجربی و یا فنون جدید به پژوهش و تحقیق بپردازد.
ویزای E_4 :
این نوع ویزا برای انتقال علوم و فناوری می باشد . برای افرادی که در سطوح بالای علمی ، فنی و تجربی می باشند کشور کره جنوبی به شما این اجازه را می دهد تا برای انتقال علم و فناوری به کشور کره جنوبی ورود نمایید.
ویزای E_5 :
فن و اشتغال نام دیگر و موضوع این نوع ویزا می باشد . برای افرای که در زمینه رشته تحصیل و فنون خود مدرک جهانی مورد اعتبار و معتبر کشور کره جنوبی را اخذ نموده باشد با در دست داشتن آن برای این نوع ویزا اقذام نماید . در رشته های چون حقوق و پزشکی و دندان پزشکی می توان از این راه اقدام نمایند.
ویزای E_6 :
هنر و برگزاری موسیقی و ادبیات ، هنر و مد و فشن در این نوع ویزایی گنجانده شده اند.
ویزای E_7 :
رشته های مشاغل خاص بر اساس لیست مشاغل مورد نیاز کشور کره جنوبی بر اساس این نوع ویزا اقدام برای اخذ روادید می نمایند .
ویزای E_10 :
برای افرادی است که بروی کشتی و در ترانزیت کشور کره جنوبی فعالیت دارند صادر می گردد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کار در کشور کره جنوبی بدین صورت خواهد بود که در ابتدای امر عموما مستلزم پیشنهاد کاری از کشور کره جنوبی و موسسات مورد تأیید کشور کره جنوبی می باشید.
لذا برای کار کره جنوبی به علت متفاوت بودن انواع ویزا کار و شرایط آن برای ویزای کار کره جنوبی ما در مطالب ذیل سعی در تشریح آن خواهیم داشت.
کار کره جنوبی متناسب با فرهنگ خاص کشورهای شرق آسیا شرایط محیطی متفاوتی را برای تبیین خواهد نمود . کار کره جنوبی همانگونه که مستحضر هستید تک ورودی خواهد بود و برای ورود نیاز صدور تمبر ویزای مجدد برای کار کره جنوبی می باشد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک تحصیلی ویزای کره جنوبی به شرح زیر است:
1 - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
2 - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
3 - فتوکپي از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای قبلی از جمله ویزاهای شنگن ، آمریکا ، کانادا ،کره ، ژاپن و استرالیا
4 - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل)
5 - 2 قطعه عکس 4 × 3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.
6 - ترجمه انگلیسی شناسنامه مسافر
7 - ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، ... و گواهي اشتغال به تحصيل براي بچه ها و لیست بیمه
8 - برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشتگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است
9 - پرينت انگليسي حساب جاري 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک)
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک تحصیلی ویزای کره جنوبی به شرح زیر است:
1 - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
2 - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
3 - فتوکپي از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای قبلی از جمله ویزاهای شنگن ، آمریکا ، کانادا ،کره ، ژاپن و استرالیا
4 - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل)
5 - 2 قطعه عکس 4 × 3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.
6 - ترجمه انگلیسی شناسنامه مسافر
7 - ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، ... و گواهي اشتغال به تحصيل براي بچه ها و لیست بیمه
8 - برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشتگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است
9 - پرينت انگليسي حساب جاري 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک)
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
متقاضيان ويزای تحصيلی کشور کره جنوبی می بايست از دانشگاه مربوطه در كشور كره درخواست نمایند که با مراجعه به اداره مهاجرت درکشور کره برای ایشان درخواست ویزای تحصیلی نموده ودانشگاه پس از دریافت شماره ویزا از اداره مهاجرت کره آن شماره ویزا را از طریق ایمیل به ایشان فرستاده و فرد متقاضی ویزا پرینت آن را گرفته و به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهد.
دانشجویان محترم مقطع فوق لیسانس و دکترا که متقاضی دریافت ویزای شرکت در کنفرانس می باشند می بایست پرینت حساب بانکی رزرویشن هتل– رزرویشن بلیط هواپیما و ضمانتنامه ای به زبان انگلیسی از طرف والدین یا همسرشان مبنی بر حمایت مالی و بازگشت قطعی ایشان به ایران بعد از اتمام کنفرانس را نیز به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهند.
مدت اعتبار ویزاهای صادر شده 3 ماه می باشد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی


link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا توریستی کره جنوبی
ویزا تحصیلی کره جنوبی
ویزا کار کره جنوبی
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
دریافت ویزا کره بستگی بسیار زیادی به موجودی حساب بانکی شما دارد پی تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید و هنگام ورود به کره حتما رزرو هتل خود را به همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره رزرو هتل شما را با هتل چک می کنند و امکان دارد در صورت نداشتن رزرو هتل از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.
ویزا صادره کره جنوبی 1 ماه از تاریخ صدور اعتبار دارد و پس از ورود به کره جنوبی 30 روز می توانید با این ویزا در کره جنوبی بمانبد.
اخذ ویزا کره حداقل 20 روز کاری طول می کشد.
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کره جنوبی به شرح زیراست:
اصل پاسپورت
2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب با حداقل موجودی 20 میلیون تومانی به انگلیسی
کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده
گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی
ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما
چک ضمانت 15 میلیون تومانی
#ویزای_کره_جنوبی #کره_جنوبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
540,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,690,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,015,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
830,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,250,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
3,185,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon