Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
در حال حاضر این کشور به سهولت برای دانشجویان ایرانی ویزای تحصیلی صادر مینماید. همچنین مشاهده شده است که والدین دانشجویان ایرانی در این کشور نیز به راحتی موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور میگردند. از آنجائیکه تمامی در خواستهای ویزای دانشجویی به اداره مهاجرت این کشور ارسال میگردد.بررسی ویزای تحصیلی حدودا 2 ماه به طول می انجامد و دانشجویان خارجی از اجازه 15 ساعت کارهفتگی نیز برخوردارند.
#ویزای_سوئیس #ویزای_تحصیلی_سوئیس #سوئیس #اخذ_ویزای_سوئیس #دریافت_ویزای_سوئیس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
همه ساله بخش عظیمی از نیروی متخصص این کشور از خارج از سوئیس تامین میگردد. مطابق با قانون مهاجرت کشورسوئیس اتباع خارج از محدوده اتحادیه اروپا تنها در صورتی میتوانند متقاضی مهاجرت به کشور سوئیس باشند که از یک تخصص حرفه ای در سطح بالا برخوردار باشند و یک شرکت سوئیسی نیز مایل به استخدام این افراد باشد.البته هر شرکتی نیز به راحتی نمیتواند متقاضی استخدام پرسنل خارجی باشد و کیفیت و کمیت شرکت ساپورت کننده از طرف مقامات محلی کاملا مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در صورت موفقیت برای این اشخاص اقامت سالیانه B صادر خواهد گردید.
#ویزای_سوئیس #مهاجرت_به_سوئیس #سوئیس #دریافت_ویزای_سوئیس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اصولا مهاجرت به کشور سوئیس از پیچیدگی بسیار خاصی برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا برخوردار میباشد و این شرایط حتی برای اتباع کشور آمریکا نیز اعمال میگردد.درصورتیکه در نظر دارید به صورت سرمایه گذاری به کشور سوئیس مهاجرت نمائید میبایستکه ابتدا یک شرکت حقوقی در کشور سوئیس ثبت نمائید.سپس باید یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی بنمائید به طوریکه برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد بنمائید. مبلغ سرمایه گذاری شده چندان مورد توجه مقامات محلی قرار ندارد ولیکن توجه داشته باشید که حقوق یک کارگر عادی در ماه دست کم 3500 فرانک میباشد. پس از گذشت یکسال و در صورتیکه فعالیت اقتصادی قابل قبولی داشته باشید و میران سود آوری خالص شرکت شما بالای 000 100 فرانک باشد میتوانید برای دریافت اقامت سالیانه سوئیس که به کارت اقامت B معروف میباشد اقدام نمائید که این اقامت پس از گذشت 5 سال به اقامت نوع دائم که به کارت اقامت C معروف میباشد تبدیل خواهد گردید. مطابق با قانون جدید مهاجرت که اکنون در پارلمان این کشور در دست بررسی میباشد دارندگان اقامت دائم C بعد از گذشت 3 سال میتوانند برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام بنمایند.
#ویزای_سوئیس #مهاجرت_به_سوئیس #سرمایه_گذاری_در_سوئیس #سوئیس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای سوئیس به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
کارت ملی و شناسنامه
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج
نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی
گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران )
پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل )
گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
بیمه مسافرتی
سند مالکیت ( در صورت وجود )
رزرو هتل و بلیط هواپیما
#ویزا_سوئیس #سوئیس #مدارک_مورد_نیاز_سوئیس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشور سوئیس عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به کشور سوئیس ویزا شنگن مورد نیاز است .حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد.
آدرس سفارت سوئیس جهت مراجعه : خیابان بوستان - خیابان شریفی منش - کوچه یاسمن پلاک 2
#ویزای_سوئیس #سوئیس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

بدون ویزا به کدام کشورها میشود سفر کرد؟

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
1,335,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
560,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,690,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
4,015,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
575,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی برفراز گشت
5,250,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon